Geplaatst op Geef een reactie

Quote “ik rij als een slak” (gratis download)

Ik rij als een slak

Aaaaa bumperklevers. Zo irritant! Maar ergens snap je het ook wel. Je hebt namelijk een prachtige taart achterin staan en rijdt nu dus wat voorzichtiger dan normaal. Kon je dat die andere weggebruiker nu maar duidelijk maken…

Download daarom nu het template voor wanneer je in de auto een taart vervoerd en/of andere sweets. De quote “Ik rij als een slak…” zal voor de andere direct een hoop duidelijk maken. En we weten allemaal dat mensen meer begrip tonen als we laten weten waarom we iets doen. Ik weet zeker dat je de aandacht zult trekken van voorbijgangers en niemand zal toeteren als jij met 15km p/uur de bocht neemt wanneer je deze tekst op de binnenkant van je autoruit plakt.

(PS, gelieve de quote niet in je eigen zicht plakken, dit veroorzaakt ongelukken, netjes op de achterruit zodat je je buitenspiegels en voorruit gewoon kunt blijven gebruiken, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken door het gebruik van dit aanplak formulier;) ) Drive Safe!

Geef een reactie