Geplaatst op Geef een reactie

Allergenen stickers (gratis download)

Allergenen stickers

Download hier een template voor je allergenen stickers. Het is een klein formaat sticker. De pdf is aanpasbaar zodat je bijvoorbeeld de naam van jouw website of Instagrampagina invoegen. Zorg dat je printvellen hebt van stickervellen. Ikzelf gebruik de stickervellen van Avery: Design & print software code: 3651. 52,5mm x 29,7mm 40 stuks op 1 vel.

Wil je liever andere of grotere stickers? Ikzelf bestel mijn grote allergenen stickers bij Hobby.liefde op Instagram. Mijn Insta-vriendinnetje die altijd mooie stickers maakt voor mijn koekjes. In onderstaande afbeeldingen kan je hier een beeld van krijgen. Zij heeft voor de kopers van het magazine een leuke kortingscode. Deze kortingscode vind je op pagina 78 in de eerste editie van Cookie magazine. Dus blader snel naar pagina 78 en kijk daarna op haar Instagrampagina (@hobby.liefde) voor de mogelijkheden.

Geef een reactie